8 Mayıs 2013 Çarşamba

Snow Elf - Dwemer Savaşı


                                                                                          Falmer                                                                                           

Battle of the Moesring savaşında liderleri Snow Prince'in ölümüyle birlikte soyları tükenmeye yaklaşan Snow Elf'ler, Dwemerlere sığındılar. Dwemerler sığınmalarına izin verdi fakat onlara güvenmediler. Onları yeraltında yetişen zehirli mantarı tüketmek zorunda bıraktılar ve son kalan Snow Elf ' ler de bu sayede kör oldular. Gün geçtikçe Snow Elf'ler benliklerini kaybedip Falmer denilen yaratıklara dönüştüler ve Dwemerların kölesi haline geldiler.

                                                               Dwemer                                                          

     
                                                                        

Ysgramor IV ve Kaptanlar Birliği

                                                                                       Skyrimdeki Saarthal şehri

500 Yoldaş Ordusu Hsaarik Koyuna tekrar ulaştığında Saarthal şehrini Elf Ordusundan almak için hazırlıklara başladı. Yapılan Savaş Sonucu birçok Yoldaş öldü ve Şehir 500 Yoldaş Ordusu tarafından geri alındı. Savaşta ölen Yoldaşların, yaptıkları şeyler adına adları, ''Onurluca Şehit Düşenler '' olarak anılmaya başlandı. Saarthal Şehri tekrar İnsanların kontrolü altında olunca Kaptanlar Birliği oluşturuldu. Böylelikle İnsan nüfusu Tamrielde genişledi ve Elflerin nüfusu azaldı. 500 Yoldaş Ordusunun etkin olduğu alan Skyrim, Black Marsh ve Solstheim olmuştur.

Skyrim Legendary Edition Geliyor


Polonyalı bir oyun sitesi Skyrim: Legendary Edition ismindeki bütün DLC'leri kapsayan bir koleksiyonun haberini duyurdu. Sitenin yaptığı açıklamaya göre bu koleksiyon PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarında, 7 Haziranda piyasaya sürülecek.  Geçtiğimiz günlerde Bethesda'nın yaptığı  "Skyrim'e daha fazla DLC yapmayacağız" haberinden sonra zaten böyle bir koleksiyon bekleniyordu.

4 Ocak 2013 Cuma

Blades


1.Çağda Reman Cyrodill tarafından kurulan bir topluluktur. Görevleri imparatorları korumaktır. İlk üyeleri Akavirler'den gelmekte ve Dragonguard olarak bilinmekteydiler. Sadece imparator koruyucuları olarak değil aynı zamanda ejderha avcıları olarakta bilinirler. Bu korumalar, Reman kuşağından Septim kuşağına kadar olan tüm imparatorları başarıyla korudular. 

Sulla Trebatius


Sulla Trebatius, bir Imperial-Spellsword'dur. Kendisi Alftand'da ki çalışmaları yöneten kişidir. Dwemer robotlarının saldırısı sonucu hayatta koruması Umana ile kendisi kalmıştır.

Uriel Septim VII


Uriel Septim VII, İmparatorluğun 20. yada 21. imparatorudur. Pelagius Septim IV'ün oğludur. Babası Pelagius'un ölümünden sonra imparator ünvanını aldı. Prenses Caula Voria ile evlendi. Imperial Savaş büyücüsü Jagar Tharn tarafından Oblivion'a hapsedildi. Tam 10 yılı orda geçti. Ama Jagar Tharn öldürülünce oradan kurtarıldı. 34 yıl sonra, Prenses Caula'dan olan oğulları öldürülünce sırada kendisinin olduğunu anladı. Gizli yeraltı tünellerinden kaçmaya çalışırken Mythic Dawn suikastçileri tarafından öldürüldü.

Scavenger


Scavenger ; ölü toplayıcı, ölü soyguncusu, mezar hırsızı gibi anlamlara geliyor. Scavenger, genellikle kolay ulaşılamayan alanlarda kapışıp ölen İmperial ve Stormcloak cesetlerini soyar.

Skeletal Dragon (İskelet Ejderha)


Skeletal Dragonlar, ejderhaların Necrotic (Karanlık büyüye yakın olan) versiyonu diyebiliriz. Bu ejderhalar kendi iradelerinde değildirler yani karanlık büyü ile yaşayan ve yönetilen diyebiliriz. Ejderha kemiklerini birleştirilmesi ve büyülenmesiyle oluşmuşlardır.

3 Ocak 2013 Perşembe

Imperial Legion (İmparatorluk)


İmparatorluk Ordusu General Tullius tarafından yönetilir. Solitude şehri, İmparatorluğun başkentidir. Bir çok Skyrim yerlisi Stormcloakları Nord Halkının kurtarıcıları ilan eder. Bu nedenle İmparatorluk ayrılıkçı Stormcloaklar ile kavgalıdır.

Stormcloak (İsyancılar)


Stormcloak loncası, Windhelm Jarl'ı Ulfric Stormcloak tarafından yönetilmektedir. Stormcloaklar İmparatorluğu Skyrim'den atmaya çalışıyorlardır. Stormcloaklar büyük bir milliyetçilik duygusuna sahip olup yabancı illerden gelen herkesi şüpheli olarak görürler. Jarl Ulfric Stormcloak ejderha haykırışı kullanarak Skyrim Yüksek Kralı Torygg' u öldürmüştür. Ve İmparatorluk Ordusu ile savaşa girmiştir, böylece Skyrim' de büyük bir iç savaş başlamıştır.

Orc (Mer)


'' Mer '' diye de anılırlar. Orclar, Orsinium'un barbar insanlarıdır. Yeşil ve pak tenleri, ağızlarından dışarı çıkan büyük dişleri, kalın sesleriyle ayırt edilmesi oldukça kolaydır. Çoğu Orc, Orc kalelerinde yaşar. Ayrıca Orcların Elflerden geldikleri söylenmektedir.